Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hasło i konto kupione na allegro

RaWmoD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem konto na allegro , dali mi hasło i login.

Po około miesiącu gry , gdy chciałem się zalogować pisało że złe hasło i przeniosło na tę stronę :

http://forums.infestationmmo.com/index.php?/topic/98726-password-reset-notification/

Na tej stronce generalnie piszą że zresetowali hasła dla bezpieczeństwa

Nie wiem co zrobić, bo do emailu hasła nie mam i kodu seryjnego też, może ktoś poradzi ???

Opublikowano

Jeżeli jesteś w bezradnej sytuacji może spróbuj się skontaktować z tą osobą od której kupiłeś konto. Czy ty wgl zamieniłeś z wcześniejszego użytkownika e-mail na swój ?

Opublikowano

Mail poszedł do właściciela maila, który jest przypisany do konta.

Musisz się z nim skontaktować, a jeżeli tego nie zrobisz, to ten co Ci sprzedał konto, to je odzyskał.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie ma opcji. Są to ruskie konta, wiem, bo sam je sprzedawałem. Nie ma do nich ani maili, ani keyi. Kupiłeś i nic z tym nie zrobisz. Te konta były głównie do cheatowania. Miałem ich ok. 500 i rozeszły się jak świeże bułeczki. Dziś już takich kont nie znajdziesz z powodu autoryzacji IP.

Opublikowano

Napisz może do supportu ?

Nie ma co pisać do supportu, bo o to im chodziło, żeby wszyscy co zakładali konta dla cheatów na mailach 10min je potracili.

A ci co kupili takie konta też potracą.

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...